Golfpro’s

Golfbaan De Stok beschikt over een PGA gecertificeerde golfschool waarbinnen onze golfprofessionals werken om de golfkwaliteiten van zowel leden als niet-leden op een hoger level te brengen. Zij stellen zich graag kort aan u voor. Wilt u direct een les reserveren? Dat kan via de online lesagenda’s of via de receptie op telefoonnummer 0165 – 544 080.

EDWIN DERKSEN
EDWIN DERKSEN
Golfpro

Mijn enthousiasme voor de golfsport is erg groot. In mijn lesgeven zorg ik dat de leerlingen altijd resultaat hebben en de motivatie hebben om nog beter te worden.Ik geef les aan de hand van ballflight laws en principles, ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een golfsimulator. Ik ben zelf actief in het spelen van wedstrijden, golven werkt verslavend. In het seizoen van 2015 ben ik 15de geworden van de nationale order of merit, tevens heb ik een 37ste plek behaald in het Europese kampioenschap voor lesgevende professionals. Verder organiseer ik veel golfreizen voor een nog betere vooruitgang van de leerling. Ik ontmoet u graag voor een golfles of clubfitting!

FERRY HOLTHUIJSEN
FERRY HOLTHUIJSEN
Golfpro

Mijn naam is Ferry Holthuysen. Geboren in 1982 en al 21 jaar actief in de golfsport. Eerst heb ik 10 jaar wedstrijden gespeeld als amateur. Na het volgen van de PGA opleiding ben ik in 2006 PGA Teaching professional level A geworden.
Ik houd me sindsdien bezig met het verzorgen van golflessen op elk niveau. U kunt bij mij terecht voor het volgen van de volgende lessen: golfclinics, het behalen van Baanpermissie en HCP 54, groepslessen/themalessen, privé lessen, jeugdlessen en baanlessen. 

Wilt u direct een les reserveren bij Ferry of Edwin? Dat kan via de online agenda van onze golfpro’s.

Scroll to top