Zakelijk

Golf en business, dat gaat heel goed samen. Golfen is een heel ontspannen manier van netwerken en zakendoen. Golfbaan De Stok biedt ondernemers een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van een businessclub, bedrijfslidmaatschappen en sponsormogelijkheden om hieraan op effectieve wijze invulling te geven. Daarbij zijn er goede faciliteiten voor het houden van een vergadering, een zakelijke lunch of diner of het organiseren van een zakelijk evenement. En wat dacht u van een golfarrangement voor uw personeel of relaties. In een sfeervolle ambiance het nuttige met het aangename combineren. Golfbaan De Stok heeft het allemaal!

GolfbaandeStok22
BUSINESSCLUB

Golfbaan De Stok heeft voor haar bedrijfsleden en sponsoren de Business Club opgericht. Dit is een club voor alle bedrijfsleden, sponsoren en hun relaties. 

Elke laatste donderdag van de maand wordt er een vrijblijvende golfmiddag voor de Business Club georganiseerd. Tijdens deze middag kunt u komen golfen met uw relatie(s) en/of medewerker(s), binnenlopen voor een hapje of na afloop van het golfen komen eten in ons restaurant.

Aan deze middag wordt elk seizoen een “Business Club Bokaal” gekoppeld. Medewerkers/relaties van het bedrijf kunnen meedoen en strijden om de felbegeerde titel “Business Member” van het jaar! 

Naast deze middag worden er voor de leden van de Business Club ook andere interessante en leuke netwerkactiviteiten georganiseerd.

Golfbaan De Stok heeft verschillende bedrijfslidmaatschappen. Wilt u weten welke vorm voor u het meest geschikt is? Maak een afspraak om diverse mogelijkheden te bespreken.

SPONSORING

Sponsoring levert een positieve bijdrage aan de naamsbekendheid van uw bedrijf en versterkt uw imago bij een doelgroep die voor uw bedrijf relevant is. Uiteraard waarderen wij het bijzonder wanneer bedrijven sponsor worden bij Golfbaan De Stok. Hoe meer bedrijven zich als bedrijfslid of sponsor aan Golfbaan De Stok willen verbinden, hoe groter de waarde van het netwerkwerkplatform wat we daarmee realiseren. Uiteraard bespreken wij graag de mogelijkheden van een op-maatpakket met u, zodat u uw beschikbare sponsorbudget zo goed mogelijk inzet.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak om de diverse mogelijkheden te bespreken? Neemt u dan contact met ons op via ons.

GolfbaandeStok27
GOLFARRANGEMENTEN

Voor het bedrijfsleven hebben we ook interessante arrangementen. Deze bieden u de mogelijkheid om in groepsverband lessen te volgen op Golfbaan De Stok. Dit kan van een beginnerscursus zijn om samen het HCP54 te halen tot een cursus voor gevorderden om gezamenlijk de individuele golfkwaliteiten te verbeteren. Een bedrijfsarrangement is natuurlijk een bijzondere manier om aan teambuiling binnen het bedrijf te doen en de betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf én elkaar te vergroten. Maar ook voor relaties biedt het een uitgelezen kans om de band met deze relaties op een informele en sportieve manier te versterken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of eventueel direct in overleg met ons een op-maatarrangement samenstellen dat past bij uw doelstellingen? Neem contact met ons op!

VERGADEREN
U kunt bij ons ook terecht voor een vergadering, een training of andere zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderruimte, voorzien van airconditioning, is geschikt voor 20 – 25 personen en is uitgerust met een beamer.
Voor reserveringen kunt u contact met ons 
opnemen via ons contactformulier of bel 0165 – 544 080.

TARIEVEN

Vergaderen
Eén dagdeel ( 4 uur) € 75,00
Twee dagdelen ( 8 uur) € 125,00
Volledige dag ( 8 uur) € 175,00
Beamer met scherm
Eén dagdeel € 15,00
Volledige dag € 30,00
inclusief gebruik WiFi en flipover
alle prijzen zijn excl. 21% btw

EVENEMENTEN

De goed bereikbare locatie, de prachtige ligging en de aanwezige faciliteiten maken Golfbaan De Stok bijzonder geschikt voor de organisatie van een personeelsfeest, een bedrijfsuitje of een grootschaliger relatie-event. Wij denken graag met u mee over de invulling en kunnen u indien gewenst ook ontzorgen in de verdere organisatie.
Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Scroll to top