Theater De Maagd

Theater De Maagd

Dit middelgrote theater in het historische hart van bourgondisch Bergen op Zoom dankt zijn unieke sfeer aan de met diverse architectuurprijzen bekroonde transformatie van kerk tot stadsschouwburg. De foyers zijn recentelijk aangepast om de bezoeker een extra warm welkom te geven. De Maagd biedt een professioneel theaterprogramma met meer dan 100 voorstellingen per seizoen, een inspirerend podium voor cultuur uit de regio en een gewilde locatie voor meetings en events.

De marketing & communicatieafdeling heeft MeerMerk Communicatie gevraagd om marktonderzoek te doen naar haar doelgroep(en). Hierbij is een onderscheid gemaakt in de vaste bezoekers van De Maagd (het kernpubliek) en bezoekers die gemiddeld één keer in de twee jaar een voorstelling bezoeken (passanten). Het doel van de enquête voor het kernpubliek was om te achterhalen hoe de doelgroep de huidige vorm van informeren ervaart en hoe de doelgroep geïnformeerd wenst te worden.  Het doel van de enquête voor de passanten was om te achterhalen welke marketing- en publiciteitsacties effect hebben op de doelgroep, waarom zij wel of geen kaartjes kopen en hoe zij in de toekomst geïnformeerd wenst te worden.

MeerMerk Communicatie heeft de enquêtevragen, aan de hand van een briefing, opgesteld en verspreid via Google Formulieren. De resultaten zijn verzamelend en gerapporteerd aan de hand van een Infographic. De resultaten en conclusie zijn mondeling besproken en digitaal aangeleverd voor eigen gebruik.

 

 

" /> Mijn titel